Ania Anisimowicz:

„Pawle, dziękujemy Ci ślicznie za uświetnienie naszego dnia 🙂 Dzięki cudownemu klimatowi, który wytworzyłeś, ten Nasz dzień stał się wyjątkowy. Polecamy Cię innym parom z całego serca :)…”

Od: Natalia Padniewska-Duczmal i Jakub Duczmal
Data: 13 września 2017 19:32
Temat: Wesele 12.08.2017 Pałac w Nosowie:)

Wspaniale poprowadzona impreza, goście się świetnie bawili- nawet jedna babcia wywijała na parkiecie do końca imprezy i stwierdziła, że gdyby wiedziała że będzie taka dobra muzyka to tenisówki by założyła, żeby lepiej tańczyć;) Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni:) Konkursy, muzyka, światła i przede wszystkim sam Paweł z nieocenioną pomocą dla zestresowanych młodych;) Było świetnie i polecamy każdemu skorzystanie z usług dj’a Pawła 🙂 Dziękujemy i pozdrawiamy, Natalia i Jakub 🙂

 

Od: Anna D
Data: 1 stycznia 2017 02:26
Temat: działo się

Właśnie zeszliśmy z „parkietu”, na którym Pan zapodawał fantastyczne kawałki. To my uprosiliśmy walca angielskiego. Niestety kondycja już nie taka. A po śniadanku trasa do Szczecina. Ale jak dobre wiatry powieją u nas i u Pana to w przyszłym roku znowu poprosimy o walca. I jeszcze o tango i walca wiedeńskiego.

Było SUPER.

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzymy. Sukcesów!!!

Ania i Marek ze Szczecina

Od: Państwo Chomicz
Data: 5 lipca 2016

Serdeczne podziękowania dla Party DJ – Paweł Tutka za poprowadzenie uroczystości weselnej. Muzyka oraz zabawy wzruszały do łez. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości usługi, wszystko było na najwyższym poziomie. Paweł na każdym kroku wykazywał pełen profesjonalizm jak również dbałość o każdy szczegół. Dzięki Tobie będziemy bardzo miło wspominać ten dzień i na pewno polecać przyszłym nowożeńcom Twoje usługi.

DZIĘKUJEMY

Państwo Chomicz

Od: Joanna i Maciej
Data: 14 września 2015 23:00
Temat: opinia

Serdecznie dziękujemy panu Adrianowi za profesjonalną oprawę naszego przyjęcia 🙂 Pozdrawiamy serdecznie!

Od: Marta i Marcin
Data: 15 czerwca 2015 11:25
Temat: wesele Oktan

Ogromne podziękowania za zabawę jaką Adrian zapewnił naszym gościom! Pełna kultura, dobry żart, muzyka dobrana idealnie, wszyscy zachwyceni Djem! Będziemy polecać!

Jeszcze raz dziękujemy,

Marta i Marcin

Od: Małgorzata Górniak
Data: 24 maja 2015 14:30
Temat: opinia

Pawle,
Raz jeszcze w imieniu swoim i mojego Męża chcemy Ci bardzo podziękować, że zechciałeś poprowadzić naszą imprezę weselną.
Dziękujemy Ci za wszystkie wskazówki, które nam dawałeś i za to że wykazałeś się mega spokojem i elastycznością w tym całym naszym chaosie :)
Goście bardzo zadowoleni, wszyscy wytańczeni, bardzo Cię chwalili i co rusz słyszymy, że była to jedna z najlepszych imprez na których byli. Nie wyobrażam sobie innego DJ’a na naszym weselu :)
Dziękujemy również za płytę z piosenkami, która będzie dla nas najlepszą pamiątką na wspólne podróże :)
Będziemy Cię polecać i mam nadzieję, że jeszcze się kiedyś spotkamy :)

Pozdrawiamy gorąco i życzymy samych sukcesów :)

Gosia & Kajtek

Od: Olek Sulewski
Data: 23 lipca 2014 20:55
Temat: srebrne wesele

Witam Pawle,
jeszcze raz super dzieki, twoj repertuar byl naprawde super I podobal sie I mlodym I tym starszym. Powinienes robic dalej co robisz bo naprawde jestes dobry.

Pozdrawiamy

Dorota I Olek

Od: Damian Kamiński
Data: 30 stycznia 2014 19:59
Temat: wesele z poprawinami

Pełen profesjonalizm. Super. Nie ma lepszego DJ na wesele i inna imprezę. Pan Paweł jest najlepszy. Nasze wesele było przepiękne dzięki Panu Pawłowi. Super skromna osoba i pełen profesjonalista. Polecamy w 100%.

Damian i Agnieszka

Od: kaczmarek.n
Data: 14 maja 2013 17:35
Temat: wesele

Witaj, chcielibyśmy Ci serdecznie podziękować. Nasze wesele bardzo się udało a to głównie dzięki Tobie! Wszystkim gościom bardzo się podobało i zachwalali wybór DJ-a. Cieszę się, że faktycznie zrobiłeś tak jak Cię prosiliśmy i nie było żadnego disco polo. Podobało się i młodzieży i dziadkom więc wszystko poszło idealnie! Bardzo pozytywnie zaskoczyły mnie dmuchane gitary. Nigdzie wcześniej tego nie widziałam a zrobiły furorę. Czekam na zdjęcia bo napewno będą zabawne. Moja mama nawet tańczyła z gitarą!
Pozdrawiamy :)

Natalia i Remigiusz

Od: Pamela
Data: 16 listopada 2012 14:24
Temat: wesele – 1 wrzesień

Hej :-)
Wybacz ze dopiero teraz ale jakoś wcześniej było wiele spraw na głowie. Nasze Wesele [1 września] było naprawdę wspaniałe. Chcieliśmy podziękować za oprawę muzyczną, prowadzenie zabaw i konkursów, za podtrzymywanie nas na duchu. Wszystko było tak jak miało być, wszyscy goście są zachwyceni, i My również. Nie żałowaliśmy ani przez chwilę, że wybraliśmy właśnie Ciebie :))) Mam nadzieję, że na jakiejś imprezie jeszcze się spotkamy.
Pozdrawiamy gorąco:)

Pamela i Marcin.

Od: aleksandra.nadolska
Data: 30 lipca 2012 10:06
Temat: wesele 28.07.2012 Pod Kluką

Pawle.
Dziękujemy bardzo za muzykę i zabawy na naszym weselu i poprawinach:). Jakbyśmy dzisiaj mogli jeszcze raz wybrać kogo by tu wybrać do poprowadzenia wesela – wybralibyśmy tak samo :). Było super – myślę, że zarówno starzy jak i młodzi bawili się bardzo dobrze;-). Mamy nadzieję, że zobaczymy się może jeszcze na jakimś weselu znajomych!!!
Pozdrawiamy

Ola i Andrzej

Od: aleksandra.konopka
Data: 8 września 2011 22:37
Temat: dj na wesele 19.08.2011

Czesc,
chcielismy Ci bardzo podziękować za nasze wesele. Bawiliśmy sie świetnie i nasi goście też. Wszyscy mówili nam na nastepny dzień, że muzyka była trafiona w 100%. Dziekuje, że zagrałeś wszystko, o co Cie prosiliśmy i że tak dobrze wpasowałeś się w pasujący klimat. Dzieki za walca dla dziadka i za bela mari dla mamy. Bylo mi bardzo miło, że zapamietaleś z dedykacja dla kogo są te piosenki i że nie musialam Ci tego mówić:) Zabawy też byly super! Pytania na naszym teście małżeńskim byly trafione i niekrępujące, bawiliśmy się wyśmienicie. No i najwieksze dzieki od wszystkich za to, że grałeś każda piosenke na zawołania, a jak nie bylo to ściągałeś ją spod ziemi.
Tak sie ciesze, że zaufałam swojej intuicji i nie wzielismy zespołu, to byla bardzo trafiona decyzja:D Bede polecać znajomym to rozwiązanie i Ciebie. Podziekuje także koledze, ktory byl z Toba, nie mam do niego adresu, oczywiście podziekowania także dla niego. Mam nadzieje, ze i wy bawiliśie się dobrze i że niczego Wam nie brakowało.
Pozdrawiamy,

Ola i Kuba.

Od: fcdziulek
Data: 20 czerwca 2010 17:41
Temat: Ślub – 12.06.2010r.

Witam
Panie Pawle chciałabym serdecznie podziękować za udane wesele. Naprawdę było fantastycznie.
Pozdrawiam

Od: aa
Data: 1 września 2009 08:14
Temat: a jaki dj na wesele?

Paweł Tutka!!!
Też zdecydowanie polecam! Właśnie jestem po weselu – i to własnym :-) Było to pierwsze wesele, w którym uczestniczyłam, a na którym nie było orkiestry tylko dj. Zaryzykowaliśmy więc. Ale nie rozczarowaliśmy się w żadnym razie. Teraz jestem pewna, że dj to zdecydowanie lepsze rozwiązanie, niż orkiestra. A do tego jeszcze TAKI DJ!!!! Znaleźliśmy go przypadkowo, ale okazał klasę i profesjonalizm. Teraz, z perspektywy, widzę, że jeśli ktoś chce mieć wesele na poziomie, bez obciachowej muzyki, głupich, żenujących konkursów, może bez wahania zdecydować się na Pawła Tutkę. Świetny, skromny człowiek, dla którego ważniejsza od niego samego, jest na weselu młoda para i to ona ma być gwiazdą wesela a nie on. Odwalił kawał dobrej roboty. Zaangażowany w to, co robi. Zarówno my, jak i goście zadowoleni. Poprowadził nasze wesele kreatywnie, serwując muzykę ze smakiem – okazuje się, że można bawić się na weselu przy muzyce innej, niż disco polo – choć, jestem pewna, że gdyby ktoś się uparł i chciał disco polo, on by równie dobrze poprowadził zabawę przy tego typu muzie.

Od: Alicja Lenczewska
Data: 5 września 2017 22:23
Temat: Wesele lipiec 2017

Profesjonalny, kulturalny, przemily czlowiek , ktory slucha swoich klientow oraz rozumie ich potrzeby ! Wspolpraca przebiegla sprawnie i w fajnej atmosferze. Na naszym weselu parkiet nie byl ani razu pusty a goscie mowili,ze jeszcze na tak dobrej imprezie nie byli. Profesjonalny sprzet, szeroki repertuar, swiatla oraz mgla jesli ktos potrzebuej ,,czegos ekstra,,. Jesli chcesz miec profesjonalnego DJa , ktory bedzie umial sie zachowac 🙂 odnalezc w chaosie imprezy oraz bedzie tworzyl z Wami Wasza impreze – goraco, goraco polecam !

Od: Oliwia Łazienkiewicz
Data: 7 sierpnia 2016 12:33

Hej,

Jeszcze raz dziękujemy za wspaniałe poprowadzenie naszego wesela, i za ogromne wsparcie i podpowiedzi, które nam okazałeś 🙂
Goście bawili się świetnie, a zabawy (szczególnie krzesła i fanty) wspominali cały wczorajszy dzień 😀
Na pewno będziemy polecać Cię znajomym, także mam nadzieję że do zobaczenia 🙂

Pozdrawiamy,

Oliwia & Paweł

Od: Tomasz Surma
Data: 10 kwietnia 2016 11:30

Paweł jeszcze raz dziękuję za poprowadzenie 8.04.2016 mojej 40chy w Annie de Croy. Dzięki Tobie, muzyce , a przede wszystkim profesjonalnemu podejściu impreza byłą niesamowita. WYMIATASZ!!!

Od: Patryk W
Data: 14 października 2015 08:11
Temat: wesele 10.10.2015

Witam serdecznie,
bardzo, bardzo dziękujemy za tak udaną współpracę:) Wszyscy goście są Tobą zachwyceni, a wesele było poprowadzone świetnie, tak jak byś od dawna wszystkich znał. My również bardzo się cieszymy, że to właśnie Ty grałeś na naszym weselu.

Jeszcze raz wielkie dzięki.

Pozdrawiamy,

Patryk i Basia.

Od: Agnieszka Bakalarz
Data: 28 maja 2015 20:53
Temat: opinia

Witaj Pawle,
Wybacz, że dopiero teraz, ale jakoś wcześniej całkiem wypadło nam z głowy. Niedługo rocznica (Nasze Wesele 14 czerwca 2014r. :)) i przy tej okazji chcielibyśmy bardzo podziękować. Ze względu, że osobiście miałeś zajęty termin, nasze wesele prowadził Adrian – super pozytywny i sympatyczny człowiek. Dziękujemy za oprawę muzyczną, prowadzenie zabaw i konkursów, nikt nie siedział, wszyscy się bawili. Wszystko było tak, jak sobie zaplanowaliśmy, goście byli zachwyceni, chwalili bardzo. Współpraca z Wami to najlepszy wybór, nie żałowaliśmy ani przez chwilę :) Mamy nadzieję, że jeszcze nie raz się spotkamy.

Pozdrawiamy serdecznie :)

Agnieszka & Grzegorz

Od: Alicja Dymowska
Data: 4 sierpnia 2014 14:39
Temat: Wesele Alicji i Mateusza :)

Cześć,
bardzo dziękujemy za udane wesele – za dostosowanie się do naszych wskazówek, ale jednocześnie dbałość o to, by starsi goście też się dobrze bawili :)

Pozdrawiamy serdecznie,

Alicja i Mateusz :)

Od: Dominika
Data: 9 czerwca 2014 21:57
Temat: Re: pierwszy taniec 7.06.14

Panie Pawle,
bardzo dziękujemy, wesele bardzo się udało, nam się podobało, gościom się podobało nawet manager restauracji poprosił o namiar do Pana i powiedział, że będzie polecał.

Jeszcze raz bardzo dziękuję.

Dominika

Od: didellinka
Data: 30 października 2013 11:38
Temat: Wesele 26/10

Witam Pawle
Jeszcze raz bardzo za wszystko dziekujemy. Wszyscy goscie bardzo zadowoleni.
Wszystkiego dobrego oraz samych sukcesow w pracy :)

Karolina i Vitor

Od: malgosia4m
Data: 20 listopada 2012 21:05
Temat: 04.08.12 – Ślub Małgosi i Michała

Witam Pawle.
Mam nadzieje, że jeszcze nas pamiętasz :) Chcieliśmy jeszcze raz podziękować za Twoją oprawę muzyczną na naszym weselu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego wesela, a to w głównej mierze zasługa dobrego prowadzenia imprezy :) W załączniku przesyłamy nasze wspólne zdjęcie :)
Pozdrawiamy serdecznie,

Małgosia i Michał

Od: aya
Data: 16 października 2012 00:40
Temat: Re: wesele październik

Witam,
jeszcze raz dziękujemy za imprezę. Parkiet był pełen cały wieczór.. co ja mówię! Aż do rana i nikt kończyć nie chciał :)
Pozdrawiam serdecznie i będę polecać w przyszłości wszystkim, którzy chcą mieć naprawdę udaną imprezę :)

Agnieszka

Od: aanisimowicz
Data: 23 sierpnia 2012 11:23
Temat: :)

Pawle,
dziękujemy Ci ślicznie za uświetnienie naszego dnia :) Dzięki cudownemu klimatowi, który wytworzyłeś, ten Nasz dzień stał się wyjątkowy. Polecamy Cię innym parom z całego serca :)
Pozdrawiamy z uśmiechem, tak jak Ty nas wspierałeś przez cały okres przygotowań :)

Ania & Romek :)

Od: agnieszka.jagiellak
Data: 20 kwietnia 2012 15:26
Temat: wesele Columbus

Paweł,
Chcielibyśmy jeszcze raz serdecznie podziękować za fantastycznie poprowadzone przyjęcie weselne. Zarówno oprawa muzyczna jak i przygotowane przez Ciebie konkursy były wspaniałe. Wszyscy goście, bez najmniejszych wyjątków, bawili się wyśmienicie. Cieszymy się, że mieliśmy okazję Ciebie poznać oraz że to Tobie powierzyliśmy muzycznie nasze wesele. Na długo pozostanie nam w pamięci ta noc. Pozwolimy sobie wysłać parę zdjęć z wesela na pamiątkę :)
Pozdrawiamy serdecznie:)

Aga i Michał
PS. Już pierwsi znajomi wzięli telefon kontaktowy do Ciebie :)

Od: nicole231
Data: 2 lipca 2011 18:49
Temat: Wesele 20.05.2011r.

Witam,
Chcielibyśmy serdecznie podziękować za iście bajeczną zabawę, która zdecydowanie była Pana zasługą. Dziękujemy również za cierpliwość i wyrozumiałość dla naszych gości, za konkursy, które rozbawiały wszystkich zebranych:). Dużo by pisać Panie Pawle…, więc raz jeszcze DZIĘKUJEMY ZA PEŁEN PROFESJONALIZM.

Ania i Marcin

Od: marta
Data: 31 maja 2010 13:27
Temat: a jaki dj na wesele?

Jak na wesele to tylko Dj Paweł Tutka:))!!!!! jestem zachwycona:) z resztą nie tylko ja, wszyscy goście zgodnie stwierdzili, że było to najfajniejsze wesele na jakim byli. Jest w tym gigantyczna zasługa Dj Pawła Tutki. Przesympatyczny, kulturalny, cierpliwy i bardzo miły dla gości. Prowadzi wesołe, niekrępujące zabawy. Muzyczkę puszczał świetną, goście nie chcieli schodzić z parkietu (ci starsi i ci młodsi):) nawet jeść nie chcieli:))) na poprawinach było karaoke:) REWELACJA!!! REWELACJA!!! REWELACJA!!! Dzięki temu, że był Dj atmosfera była rozluźniona i baaaardzo wesoła. Goście przez to, że dużo tańczyli nie pospijali się jak to często na weselach bywa i zeszli z parkietu po 5 nad ranem:)) Bardzo mi się podobało, że wszyscy bawili się ze sobą (nawet nieśmiałe nastolatki szalały) bo wszystkie utwory puszczane przez Dja Tutkę były powszechnie znane i lubiane:) Na prawdę nie bójcie się i bierzcie dja na wesele!!! Pawła Tutkę i będziecie w 100% zadowoleni:)) Rodzice chcieli orkiestrę i jestem przeszczęśliwa, że im nie uległam:)) Pawłowi Tutce będę wdzięczna do końca życia:)) Kiedy usłyszałam Michaela Buble jak weszłam na salę weselną to wiedziałam, że wszystko będzie wspaniale, jednak zabawa przeszła moje najśmielsze oczekiwania:)) REWELACJA REWELACJA REWELACJA!!! Pozdrawiamy Pawła i dziękujemy mu za wspaniały weekend weselny:) na rocznice też Ciebie zamawiamy:)))

Od: sisco
Data: 31 sierpnia 2009 20:05
Temat: wesele 29.08.2009r.

Panie Pawle,
serdecznie dziękujemy za zdjęcia, a jeszcze bardziej za fantastyczne poprowadzenie naszego wesela. Wybawiliśmy się nie tylko my, ale i nasi goście. Było super: gustownie, z wdziękiem, na poziomie. O coś takiego nam chodziło. Dziękujemy :-)

Aneta i Adam

Od: akrawczewska
Data: 13 sierpnia 2009 10:46

Witam serdecznie!!!
Chcieliśmy podziękować za cudowna atmosferę, którą stworzyliście nam do zabawy. Było bardzo milo i wszyscy bawili się fajnie. Dziękujemy!

Agnieszka